Veel gestelde vragen

Let op! Voor specifieke vragen over huren kunt U kijken op www.woonhelpdesk.nl en www.toeslagen.nl
 
hoe werkt Kamerkampioen nl?
Op Kamerkampioen.nl worden dagelijks vele kamers, studio's en appartementen aangeboden door verhuurders. PotentiŽle huurders kunnen op dit aanbod reageren en met de verhurende partij een afspraak tot bezichtiging maken. Woningzoekers kunnen ook hun profiel plaatsen op Kamerkampioen.nl zodat de aanbieder direct contact kan opnemen met de woningzoeker. Je profiel bevat algemene informatie over jezelf die voor de verhuurder belangrijk is bij het kiezen van een huurder. Het profiel moet een goede indruk geven over jouw als huurder. Het plaatsen van woonruimte en aanmelden is gratis en om te reageren op woonruimte wordt een klein bedrag gevraagd. Voorts mogen door de verhurende partij geen bemiddelingskosten worden gerekend. Verder berekent Kamerkampioen.nl geen bemiddelingskosten/courtage.
 
Verhuurd Kamerkampioen.nl zelf woonruimte?
Kamerkampioen.nl verhuurd zelf geen woonruimte ,maar is een platform, een ontmoetingsplaats, waar woningaanbieders en woningzoekers elkaar kunnen ontmoeten. Kamerkampioen.nl is geen bemiddelingsbureau, maar een vraag- en aanbodsite die gericht is op woonruimte in geheel Nederland, en maakt het mogelijk dat huurders en verhuurders direct met elkaar in contact komen zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau die vaak extra kosten in rekening brengen.
 
Wat kost Kamerkampioen.nl?
Voor het reageren op het woningaanbod van Kamerkampioen.nl wordt een klein bedrag gevraagd. Dit bedrag hangt af van de contractsduur en/of het aantal reactie mogelijkheden.
 
Hoe betaal ik op Kamerkampioen.nl?
Als je op het woonaanbod wil reageren en/of een oproep wil plaatsen, kun je betalen via IDEAL, een eenmalige machtiging, per credit card of door overboeking.
 
Problemen met inloggen/aanmelden?
- Ik ben mijn inloggegevens of mijn wachtwoord kwijt.
Klik hier om je wachtwoord op te vragen
 
- Ik krijg de melding dat inlognaam en/of wachtwoord niet correct is.
Klik hier om je wachtwoord op te vragen
 
- Mijn e-mailadres is gewijzigd na de laatste keer inloggen.
Klik hier om contact op te nemen met Kamerkampioen Vermeldt duidelijk je oude en nieuwe mailadres.
 
- Hoe kom ik aan een gebruikersnaam en een wachtwoord.
Klik hier om een account aan te maken
 
- Bij het aanmelden krijg ik de melding: De persoon met dit e-mailadres is al lid van kamerkampioen.nl?
Je kunt per mailadres slechts 1 account aanmaken!
 
- Ik heb mij net aangemeld maar heb geen activeringsmail ontvangen.
Klik hier om de activeringsmail opnieuw te versturen
 
Contact met Kamerkampioen.nl?
Als je contact met Kamerkampioen wil opnemen,
mail dan naar info@kamerkampioen.nl of vul het contactformulier in.
 
Werkt Kamerkampioen.nl met wachtlijsten?
Kamerkampioen.nl werkt niet met wachtlijsten en in principe kun je in enkele dagen al een leuke kamer gevonden hebben. Stel je positief op naar de verhurende partij, maar blijf tegelijkertijd ook kritisch aangaande de woonruimte. Je kunt het reageren op woonruimte zien als een sollicitatie. Geef een indruk van jezelf en geef aan waarom jij nu juist de geschikte kandidaat bent. Kamerkampioen.nl berekent geen bemiddelingskosten. De prijs/kwaliteit verhouding, grootte van kamer, legaliteit etc. zijn belangrijke aandachtspunten waar je op moet letten bij het waarderen van woonruimte.
 
Andere vraag?
Je kunt je vraag stellen door een e-mail te sturen naar info@kamerkampioen.nl of door het contactformulier in te vullen.

inloggen...

Vul hieronder uw mailadres en wachtwoord in