Over Kamerkampioen

Om efficiënt te kunnen studeren en/of werken is het van groot belang geen lange reistijden te hebben. Bovendien is het uiteraard zeer aangenaam om daar te wonen waar je studeert en/of werkt. Echter, het vinden van een passende woonruimte in een favoriete stad blijkt geen sinecure te zijn. Geschikte woonruimte in deze steden is zeer schaars en er zijn vele kapers op de kust. Van belang is daarom dat je een zeer overzichtelijk en zeer actueel woonruimteaanbod voor je hebt liggen, waarmee je snel en adequaat de verhuurder kunt bereiken.
 
Kamerkampioen is een woningsite die overzichtelijkheid en actualiteit hoog in het vaandel heeft. Op kamerkampioen kunnen huurders kamers zoeken en verhuurders gratis adverteren. Maandelijks vinden vele huurders en verhuurders hun weg naar Kamerkampioen. Kamerkampioen heeft als taak om het woningaanbod te controleren en zeer actueel te houden. Door middel van vele marketingcampagnes worden extra potentiële verhuurders aangetrokken, waardoor het woningaanbod nog groter wordt.
 
Op Kamerkampioen kun je als huurder of verhuurder rustig bekijken of er voor jou een passende woonruimte of geschikte huurder tussen zit. Als dit het geval is en je wilt in contact komen met de verhuurder, pas dan betaal je de lage kosten van een lidmaatschap. De kosten van een lidmaatschap, waarmee je onbeperkt kunt reageren, zijn als volgt:
  • Start nu Pakket - één maand onbeperkt reageren á €19,95
  • Extra pakket - twee maanden onbeperkt reageren en profiel zichtbaar voor verhuurders á €24,95

inloggen...

Vul hieronder uw mailadres en wachtwoord in